Zo, tijd voor een eerste blog. Het backpackavontuur is nu echt begonnen! Gisteren, 2 september, zijn we vertrokken vanaf Schiphol. Het voelt nog best wel onwerkelijk. Een half jaar is opeens ook best wel heel lang! Afscheid nemen voelt dan een beetje vreemd. Maar nu we eenmaal vertrokken zijn hebben we er natuurlijk ook enorm veel zin in.

Om 6.00 uur (3 september) landden we op Singapore Airport. We hadden een prima vlucht (zo’n twaalf uur), de vegetarische maaltijden waren goed te doen, al kunnen we niet precies navertellen wat we gegeten hebben. Omdat de vlucht naar Hanoi om half 10 vertrok hadden we even wat tijd om bij te komen op het vliegveld. We hebben de tijd aardig nuttig besteed: een voetmassage (pijnlijk of lekker, daar zijn we nog niet uit), beetje bloggen en bijslapen.

Inmiddels is de hele reis achter de rug en zijn we op onze hotelkamer in Hanoi aangekomen. Het hotel is basic, maar prima. In de badkamer ontbreken wat tegeltjes, de badkuip heeft wat schade opgelopen, het water is lauw, maar er staat een bed en de kamer is ruim. Helemaal prima dus!

Het hotel staat in het oude centrum. Vanmiddag hebben we al even de wijk verkend. We moeten best wel even wennen aan het verkeer hier. We kunnen er nog geen structuur in ontdekken. Vermoedelijk geldt dat voor de locals zelf ook…

We laten snel meer van ons horen. Eerst maar even bijslapen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>