Een beetje jaloers en wil je er zelf ook even tussenuit? Dat kan! Via onderstaande link krijg je €19,- euro korting op je reservering via airbnb. Dat is wel weer heel makkelijk verdiend!

www.airbnb.nl/c/gbrussaard

Hoe werkt dat?

Als je nog geen account hebt op www.airbnb.nl kun je via onderstaande link (gratis) een account aanmaken. Je hebt een account nodig om een boeking te kunnen doen. Zodra je geregistreerd bent kun je inloggen en wordt de tegoedbon van €19,- toegevoegd en bij een boeking automatisch verrekend.

Wat is airbnb?

Airbnb verhuurders delen hun ruimtes in 190 landen en meer dan 34.000 steden. Het enige wat je hoeft te doen is het invoeren van je bestemming en data in de zoekbalk om bijzondere plekken te ontdekken om te verblijven, waar ook ter wereld.

Advertentiefoto’s, verhuurdersprofielen en recensies helpen je bij het kiezen van een accommodatie. Daarnaast zijn er ook zoekfilters zodat je je resultaten kunt beperken tot type accommodatie, prijs en locatie. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een bestemming waar je vrienden hoopt te maken en bij een verhuurder wilt verblijven, kies je voor ‘privé kamer’ of ‘gedeelde kamer’. Kies een ‘gehele woning’ als je liever de hele ruimte voor jezelf hebt.

Mijn ervaringen met airbnb

Ik denk dat ik me inmiddels ervaringsdeskundige mag noemen als huurder en verhuurder. Ik heb mijn appartement een aantal keer verhuurd. Op basis van de profielen van de huurders of de huurperiode kun je kiezen om de aanvraag te accepteren of af te wijzen. Je kunt ook heel eenvoudig een reserveringskalender toevoegen waarop je aangeeft wanneer de ruimte wel of niet beschikbaar is. De een laat je appartement wat netter achter dan de ander, maar tot nu toe heb ik geen negatieve ervaringen gehad.

Leuker is natuurlijk om zelf te huren. Inmiddels heb ik dat zes keer gedaan (o.a. Parijs, Lissabon en Bangkok). Het voordeel van airbnb boven een hotel is dat je meer ruimte hebt, soms centraler zit en de gelegenheid hebt om zelf te koken. Zeker met een groep vrienden is een huis of appartement aantrekkelijker dan een hotel. En vaak ook nog goedkoper…

Go!

Zodra je weet waar je heen gaat en in welke accommodatie je zult verblijven, hoef je alleen maar je koffer te pakken! Join the community.

2 Comments

  1. Yvonne

    Balen, heb al een account, maar nooit gebruik gemaakt van die 19 euro tegoed… misschien nog een 2de account aanmaken voor mijn man, scheelt toch weer 2 tientjes, een hele overnachting in India 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>