Op zoek naar leuke en betaalbare locaties om te ontbijten, brunchen of te lunchen in Kuala Lumpur? Hieronder een aantal opties! Lekker én betaalbaar!

#1 TOUS les JOURS | Bukit Bintang

TOUS les JOURS is een Frans-Aziatische bakkerij. Het eerste filiaal werd geopend in de Verenigde Staten, maar inmiddels zijn er ook verschillende vestigingen in Azië. Ook in Kuala Lumpur zijn er twee filialen. De grootste vind je dichtbij shoppingmall Pavillion. Deze bakkerij met een Franse touch is een ideale plek voor ontbijt, brunch, lunch of een kop koffie tussendoor. Grote pluspunten: erg betaalbaar en een ideale plek om even lekker te hangen of te bloggen (want Wifi :)).

Update juli 2017: Helaas zijn alle filialen van TLJ in Maleisië plotseling gesloten.. Meer weten? Lees dit blog.

#2 Café Einstein | China Town

Onvindbaar zonder adres, maar het zoeken waard! Op de eerste verdieping van een pand in China Town vind je dit kleine café. Een fijne plek om te lunchen of koffie te drinken. Vanwege de locatie tref je hier vooral locals. Helaas geen Wifi hier, maar daarom wel dé plek om echt te ontspannen en je te mengen met de locals.

Jalan Sultan 58, 1st floor, China Town, Kuala Lumpur

#3 Salad and Sandwiches | Shoppingmall Nu Sentral

In de meeste winkelcentra in Kuala Lumpur vind je een food court, een verzameling van kleine restaurants. Dat geldt ook voor Nu Sentral. In dit centrum vind je het foodcourt Quizinn. Je vindt er verschillende restaurantjes waar je terecht kunt voor een gezonde lunch. Salad and Sandwiches is zeker een bezoekje waard! Bestel een gezonde salade en zoek een plekje tussen het winkelend publiek en de pauzerende Maleisiërs. Meer lezen? Kijk even hier…

www.wijzijnbackpacken.nl

#4 Arabesque | China Town

Opnieuw in China Town, maar nu vooral voor het diner: restaurant Arabesque. Zoals de naam al doet vermoeden vind je er met name gerechten uit het Midden Oosten op het menu.  Dit restaurant staat op nummer 6 in de ranking van TripAdvisor. We hebben hier twee keer falafel gegeten. Een aanrader!

Jalan Petaling 92, China Town,  Kuala Lumpur

#5 Quivo | Pavillion

In het moderne winkelcentrum Pavillion (in de wijk Bukit Bintang) vind je verschillende restaurants en bars. Een daarvan is Quivo. Een absolute aanrader. Een veelzijdige kaart met een mediterraans tintje.

Jalan Bukit Bintang 168, Level 3 Pavillion, Kuala Lumpur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>