Onze diensten

Wij bouwen, onderhouden en optimaliseren WordPress websites en webshops. Uiteraard kunnen we er ook voor zorgen dat je website, shop of blog gehost wordt bij een hostingpartij.

Eerst brengen we de doelen, de doelgroep en de communicatieboodschap in kaart. Vervolgens zorgen we voor een duidelijk stappenplan met een kop en een staart. Daarna gaan we aan de slag om jouw doelen te realiseren. Het bekende CMS WordPress vormt de technische basis.

Onze manier van werken

in vier stappen naar een nieuwe site, shop of blog

Stap 1

Ieder project begint met een gesprek. Meestal doen we dat gesprek via Skype of FaceTime, maar ook een face tot face meeting behoort tot de mogelijkheid, als we tenminste een beetje in de buurt zijn. In dat gesprek brengen we jouw ideeën, doelen en wensen in kaart en leggen die vast, zodat wij aan de slag kunnen met een plan van aanpak.

Stap 2

Het plan van aanpak geeft een beeld van de route die we met elkaar gaan volgen. De offerte is onderdeel van de routebeschrijving. Nadat we de route hebben vastgesteld gaan we voor je aan de slag!

Stap 3

 

Tijdens de uitvoering van het plan van aanpak houden we je regelmatig via WhatsApp, e-mail, Skype of FaceTime op de hoogte van de ontwikkelingen. Handig ook, want dan kunnen we makkelijk tussentijds bijsturen als dat nodig is. We kunnen snel schakelen, omdat je rechtstreeks met ons contact hebt.

Stap 4

En dan is het zover: de oplevering van de website. We leveren de website altijd op met een beknopte handleiding van het CMS zodat je de website zelf kunt bijhouden. Uiteraard is het ook mogelijk om dat aan ons uit te besteden. In dat geval onderhouden wij de website voor je. We houden sowieso even contact om te checken of alles lukt en naar wens is.